De top 5 sms-gewoonten die relaties vernietigen

16 Nov Door Seksdatinggratis.nl

Daten is een proces van leren over iemand. En hoewel het belangrijk is om je date te leren kennen, is het soms ook leuk om heen en weer te sms'en zonder echt te praten. Maar sms'en kan zijn nadelen hebben, vooral als het om relaties gaat. Door de top 5 sms-gewoonten te begrijpen die relaties vernietigen, kunt u voorkomen dat ze gebeuren voordat ze enige schade aanrichten. Onthoud: bespreek uw problemen face-to-face, niet via sms!

Waarom sms'en mensen tijdens een relatie?

Sms'en is een populaire manier van communiceren, maar het kan een negatieve invloed hebben op relaties. Mensen sms'en omdat ze zich vervelen of moeten praten. Maar sms'en is een manier om praten in een relatie te vervangen, en het kan de communicatie vernietigen. Wanneer mensen sms'en in plaats van praten, leidt dit later vaak tot gekwetste gevoelens en breuken. Dus, waarom sms'en mensen tijdens een relatie? Het antwoord is simpel: omdat ze zich vervelen of moeten praten. Maar sms-berichten bieden niet hetzelfde niveau van interactiviteit als conversatie, en dit kan leiden tot gevoelens van ontkoppeling en verveling. Wanneer mensen zich vervelen of behoefte hebben aan een gesprek, moeten ze zich in plaats daarvan wenden tot gesprekken in het echte leven. Op deze manier kunnen ze betere relaties opbouwen en effectiever communiceren.

Een sms-gesprek beleefd beëindigen

Sms'en is een geweldige manier om in contact te blijven met vrienden en familie, maar het kan ook negatieve gevolgen hebben. Een van de meest voorkomende sms-gewoonten die relaties kapot maken, is het op een onbeschofte manier beëindigen van sms-gesprekken. In plaats van op een beleefde manier afscheid te nemen, hebben mensen de neiging om dingen te zeggen als "Ik hoop dat het goed met je gaat" of "Ik spreek je later wel". Deze zinnen zijn beleefd, maar nemen niet echt afscheid. Een andere veel voorkomende fout in een sms-gesprek is het sturen van boze of bedreigende berichten. Dit zal de andere persoon alleen maar defensief maken en minder geneigd zijn om weer met je te willen praten. Uiteindelijk is het belangrijk om te onthouden dat relaties op goede voet moeten worden achtergelaten. Sms-gewoonten die relaties kapot maken.

Hoe om te gaan met iemand die je constant sms’t

Sms’en is een manier van communiceren, maar het is niet de beste manier om met een relatie om te gaan. Wanneer iemand je constant sms't, kan het snel het vertrouwen en de liefde verliezen die er ooit was. Als je door iemand wordt ge-sms't en je wilt niet antwoorden, laat het hem dan op een beleefde manier weten. Bijvoorbeeld: "Ik stel uw berichten zeer op prijs, maar ik heb nu geen zin om terug te sms'en. Kunnen we persoonlijk praten?" Als ze niet luisteren, is het misschien tijd om de dingen tussen jullie twee voorgoed te beëindigen. Sms'en is een manier van communiceren, maar het is niet de beste manier om een ​​gesprek te voeren. Als je persoonlijk met iemand moet praten, is het gemakkelijker om het gesprek gaande te houden en het vertrouwen en de liefde te behouden die er ooit was.

Wat u niet moet doen bij het daten

Bij het daten is het belangrijk om rekening te houden met uw sms-gewoonten. Door deze eenvoudige tips te volgen, bent u op de goede weg om gezonde en positieve relaties te onderhouden. Niet sms'en en autorijden - dit is een gevaarlijke gewoonte die ernstige gevolgen kan hebben. Start ook geen sms-gesprekken terwijl u met vrienden of familie bent. Dit is een veelgemaakte fout die de relatie kan schaden. Wees vooral voorzichtig bij het verzenden van suggestieve of onbeschofte foto's - ze zijn misschien niet de beste manier om een ​​gesprek te beginnen. In plaats daarvan sms-berichten die het soort relatie weerspiegelen dat u wilt opbouwen. Zorg ervoor dat je teksten laten zien dat je geïnteresseerd bent in de andere persoon, en ze niet alleen voor de schijn gebruikt. Zorg er ten slotte voor dat uw teksten beleefd zijn en de relatie weerspiegelen die u wilt ontwikkelen - wees eerlijk, open en communicatief. Met deze simpele tips wordt daten een fluitje van een cent!

Sms-etiquette voor langdurige relaties

Sms'en is een geweldige manier om te communiceren, maar het is belangrijk om er spaarzaam mee om te gaan om je relatie te behouden. Voor langdurige relaties is het beter om face-to-face te praten in plaats van via tekst. Zo leer je elkaar beter kennen en bouw je een sterkere band op. Houd uw sms-berichten kort en bondig - vermijd lange uitleg of geklets. Onthoud dat teksten verkeerd kunnen worden begrepen, dus het is belangrijk om de juiste grammatica en interpunctie te gebruiken om ervoor te zorgen dat uw berichten correct worden overgebracht. Houd er ten slotte rekening mee dat teksten niet altijd dezelfde impact hebben als face-to-face gesprekken. Neem dus de tijd voor uw relatie - praat aan de telefoon in plaats van via sms!

Veelgestelde vragen

Welke sms-berichten kunnen als geschikt voor een datum worden beschouwd?

Er zijn geen vaste regels als het gaat om sms-berichten die als geschikt voor een date kunnen worden beschouwd, maar sommige mensen zijn van mening dat een sms-gesprek net zo goed is als een persoonlijk gesprek. Dat gezegd hebbende, er zijn bepaalde teksten die niet mogen worden verzonden tijdens een relatie. Deze omvatten: romantisch advies vragen, afspraken maken zonder eerst met je partner te praten, te veel foto's of video's sturen zonder context (bijvoorbeeld terwijl je dronken bent) en overmatig sms'en in de vroege ochtenduren.

Wat moet ik vermijden als ik een sms naar mijn potentiële partner stuur?

Wees altijd voorzichtig met de berichten die u verzendt als het gaat om sms'en en daten. Hier zijn een paar dingen die je moet vermijden: 1. Stuur geen berichten die te agressief of seksueel van aard zijn. Dit zal onbeleefd overkomen en zal niet goed worden opgevat. 2. Stuur geen sms'jes 's avonds laat, want dit is een tijd waarin mensen meer stoom afblazen en misschien niet in de beste stemming zijn. 3. Zorg ervoor dat je het gesprek persoonlijk voert in plaats van via sms - dit toont meer respect voor je partner. Sms'en kan het moment soms verpesten of minder intiem maken. 4. Onthoud altijd dat sms'en een onvolmaakt medium is en probeer het waar mogelijk spaarzaam te gebruiken. Op deze manier zullen zowel jij als je date een betere ervaring hebben met communicatie in het algemeen.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn teksten beleefd en niet te direct zijn?

Zorg er bij het verzenden van een sms-bericht voor dat u beleefd taalgebruik gebruikt en acroniemen en afkortingen vermijdt. Maak uw berichten zo eenvoudig mogelijk, zodat ze gemakkelijk te begrijpen zijn. Wees eerlijk maar niet te persoonlijk wanneer je iemand een bericht stuurt - vermijd zaken als te veel over jezelf of je relatie onthullen. Zorg er ten slotte voor dat je geen intimiderende of obscene sms'jes verstuurt - dit leidt alleen maar tot spanningen en conflicten in je relatie.

Conclusie

Sms'en is tegenwoordig een van de meest populaire vormen van communicatie, maar het kan ook een van de schadelijkste zijn. Mensen sms'en tijdens een relatie om verschillende redenen, maar vaak doet het meer kwaad dan goed. Als je je relatie wilt versterken, zorg er dan voor dat je sms-gewoonten vermijdt die relaties vernietigen. Bekijk de onderstaande blog voor tips over hoe je een sms-gesprek beleefd kunt beëindigen, hoe je moet omgaan met iemand die je constant sms't, en meer. Bedankt voor het lezen!